Våra hus / Smultronstället 143 /

Smultronstället 143

Smultronstället 143 är en snygg och välplanerad villa i två plan med carport som tillval. Exteriörens charmiga flirt med funkisstilen understryks av den välvalda ytterdörren. Husets 143 kvm rymmer såväl ett rymligt kök, vardagsrum, föräldrasovrum och klädvårdsutrymme med praktisk, separat in och utgång.

Vardagsrummet har rakt fram från entrén ett generöst ljusinsläpp med fönsterdörr, vilket skänker luftighet och förstärker vardagsrummets rymlighet och skapar en känsla av behaglig frihet. Dusch och WC har direkt anslutning till entrén liksom klädvårdsutrymmet.

Övervåningen är planerad som barn och ungdomsdel med tre sovrum, eget hygienutrymme och väl tilltaget allrum, vilket är möjligt att dela av för ytterligare ett sovrum.

Smultronstället 143 är ett hus som är lika bedårande som praktiskt – samtidigt som det ligger på ett oerhört pressat pris. Huset är ritat så att det ska passa in på de flesta tomter och uppfylla alla era tänkbara behov.

Pris: 1 220 000 kr *

*) Avser villabyggsats enligt vår leveransdeklaration SLD18

Fakta

Modell: Smultronstället 143

Typ: 2-planshus Smultronstället

Antal rum: 6

Invändig boyta: 143 m²

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår