Genuina timmerhus med modern känsla

Drömmer du om att bygga ett timmerhus? Vi på Bra Hus erbjuder genuina timmerhus till bra pris som kan skräddarsys efter just dina behov och önskemål. Genom att anlita Bra Hus kan du vara säker på att du får ett personligt timmerhus, byggt enligt konstens alla regler. Du kan antingen välja någon av våra standardmodeller eller att tillsammans med en av våra arkitekter utforma ditt hus precis som du vill.

Funderar du på att bygga timmerhus?

Vi på Bra Hus vill hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett timmerhus. Precis som alla våra hustyper utmärker sig våra timmerhusbyggsatser av sina moderna, öppna planlösningar, samtidigt som den robusta exteriören skänker bostaden en svårslagen naturnära känsla som man bara får med ett traditionellt timmerhus. När du anlitar Bra Hus kan du välja att antingen låta oss ta hand om hela byggprocessen, från planering till verkställande, eller att utföra hela eller delar av arbetet själv. Vi på Bra hus är experter på hus och byggsatser. Därför kan du känna dig säker på att alla våra timmerhus håller högsta kvalitet och att vi alltid vi alltid levererar vår produkt i tid och utan krångel. Dessutom erbjuder vi timmerfasader till alla våra husmodeller. Har du frågor om våra hus? Tveka inte att kontakta oss. Våra kunniga medarbetare står beredda att svara på alla dina frågor. Beställ eller ladda ner vår senaste katalog för att läsa mer om våra husmodeller.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår