Smultronstället 146

Smultronstället 146 är en välplanerad enplansvilla i vinkel och funkis stil. Boytan är praktiskt utformad med föräldradelen vilsamt och avskilt placerad i vinkeldelen. Gemensamhetsytorna innehållande kök och vardagsrum är placerade i mitten av huset som nav och hjärtpunkt. Köket har en halvöppen planlösning mot vardagsrummet, vilket ger en känsla av luftighet och rymd. Föräldradelen rymmer förutom sovrum en stor klädkammare. 

Flexibla lösningar:

Klädkammaren i föräldradelen kan även byggas om till en trivsam bastu. Utöka ytan i vardagsrummet genom att ta bort väggen till sovrum 4. Ändringar kan medföra extra kostnader. Smultronstället 146 finns i både funkis stil med pulpettak och i klassisk modern stil med traditionellt sadeltak.

 

Pris: 1 655 000 kr *

*) Avser villabyggsats enligt vår leveransdeklaration SLD23

Huset kan kostnadsfritt ändras till ett spegelvänt alternativ.

145,7 m² Invändig yta
5 Antal rum
Funkis Husstil
Funkis Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Funkis

Minimalistiskt, lekfullt och elegant. Husmodellerna i serien Funkis är ritade med en asymmetrisk nyfikenhet och pulpettak i varierande vinklar som skapar en spännande kontrast av det strama och det oväntade. Gör plats för ditt eget uttryck när du designar din uteplats i samklang med husets exteriör. Kanske drömmer du om en grönskande spaljé vid din uteplats i betong, eller låt en pergola skänka skugga till ditt utomhusliv.

Välj liggande eller stående panel till ditt funkishus. Knutbrädorna är smala och fönstren breder ut sig i storlek och placering. Interiört dominerar de ljusa nyanserna med detaljer i svart och inslag av trä. Låt kontrasterna leka och skapa liv i den minimalistiska känslan. Gemensamt för husmodellerna är känslan av rymd. Här får livet plats.

Intresserad av Smultronstället 146 ?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår