Förverkliga din dröm om ett arkitektritat hus

Känner du att traditionella hus inte riktigt motsvarar dina behov och önskemål? Ett arkitektritat hus är det självklara valet för dig som vill göra ditt hem till något alldeles extra. Med våra exklusiva arkitektritade hus får du ett modernt, spännande boende som helt och hållet skräddarsys efter just dina önskemål. Våra arkitekter har lång erfarenhet av att rita unika bostäder som är lika estetiskt tilltalande som de är praktiska. 

Läs mer

Genom att beställa ett arkitektritat hus från Bra Hus får du alltid det bästa av två världar, en husleverantör med mer än 100 års erfarenhet av branschen och kompetenta arkitekter som specialiserat sig på att rita moderna bostadshus som underlättar vardagen. Bra Hus arkitekter hjälper dig att förverkliga din dröm om ett arkitektritat hus, från idéstadiet till det färdiga huset. Du väljer själv hur delaktig du vill vara i arbetsprocessen. Du kan antingen ge arkitekten en egen skiss att vidareutveckla eller låta arkitekten arbeta fram ett färdigt förslag.

Våra arkitekter är lyhörda för kundernas behov och kan alltid presentera en tydlig och realistisk vision med utgångspunkt i din vardag och dina önskemål. Arkitekterna utformar sina ritningar i nära samarbete med dig som kund och finns tillgängliga under hela processen för att utbyta idéer och svara på dina frågor.

Arkitekthus för optimal planlösning

Genom att låta en professionell arkitekt rita ditt hus kan försäkra dig om att varje kvadratmeter nyttjas optimalt. På så vis slipper du problemet med svårutnyttjade utrymmen och det blir också lättare för dig att inreda huset när det väl står färdigt. Med arkitekthus finns inga begränsningar. Ta chansen att ge dig och din familj ett unikt hem.

Du har inte bara möjligheten att fritt välja alltifrån planlösning till byggnadsmaterial, fönster och andra detaljer, utan du får också ett unikt hus som verkligen återspeglar din personlighet. Eftersom vi bygger våra arkitektritade hus enligt samma procedur som våra standardhus kan vi hålla nere kostnaderna. Därför behöver du som kund hos oss aldrig vara orolig för att priset ska skena iväg. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra arkitektritade hus. Ladda gärna ner eller beställ vår senaste katalog för att läsa mer om våra hus.

Se fler hus

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår