Vill du bli vår nya kollega?

Just nu söker vi förstärkning till vårt team.

 

Bra Hus, som varit verksamt i snart 120 år och med Sveriges nöjdaste kunder, söker nu en administrativ chef till huvudkontoret i Furudal.

 

Din roll: I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för den administrativa avdelningen som innehåller order, inköp, kalkyl, planering och administration. Som administrativ chef ska du skapa och upprätthålla rutiner och ansvara för driften på avdelningen. Här ingår mottagande, granskning och planering av order, administrativt arbete och på sikt eventuellt kalkylarbete. Administrativ chef är direkt underställd vd. Tjänsten är formbar och kan komma att utvecklas över tid.

 

Din personlighet: Vi vill att du är noggrann och ansvarstagande. Du tycker om att följa rutiner, men har inte problem med den variation i arbetet som alla de frågor som ryms i ett mindre företag erbjuder. Du kan samarbeta med andra människor och kan arbeta under ett högt tempo. Du är en effektiv och noggrann organisatör. Du är målinriktad, men kan ändra riktning om målet ändrar sig. Du förstår din roll, men kan även se hela verksamhetens behov. Du är fokuserad på resultat och kan hålla deadlines samt även motivera övriga medarbetare att göra det. En viktig förmåga är att kunna ”hålla många bollar i luften ” samtidigt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Utbildning/erfarenhet: högskoleutbildning med examen inom för tjänsten relevant område och/eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet är meriterande. Erfarenhet av bygg, konstruktion, industriell tillverkning, kalkyl, ekonomi är meriterande, men inget krav.

 

Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning.
Ansökan ska vara oss tillhanda snarast eller senast den 30 september 2022

 

Är du intresserad?
Skicka personligt brev och cv

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat lämplig kandidat.

Välkommen med din ansökan!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Boka digitalt möte