Information med anledning av Corona, Covid-19

Hela världen påverkas av Coronaviruset och även Bra Hus. Vi har valt att agera proaktivt och är förberedda på en eventuell svacka med anledning av den kris som pågår. Vi ser fortfarande ett positivt flöde i vår orderingång och hoppas givetvis att detta ska fortsätta. Vi har än så länge inte fått några problem med leveranser, varken till eller från oss.

Vi följer myndigheternas riktlinjer för att så långt som möjligt förhindra smittspridning av Covid-19. Vi har ett gemensamt ansvar att förhindra smittspridningen och vi tänker därför extra på:

- Även om det är trevligt med spontanbesök vill vi i dessa tider att samtliga besök är bokade i förväg. Vi tillåter inte några besök av personer som är eller misstänks vara smittade av Covid-19. Vi tillåter heller inte besök av personer med förkylningssymtom. Vi avråder personer som tillhör en riskgrupp att inte besöka oss överhuvudtaget.

- Vi vidtar inte några affärsresor för tillfället såvida det inte är absolut nödvändigt.

- Möten sker företrädesvis via Skype/Teams/telefon eller liknande. Ibland krävs det att vi träffas för ett möte och då deltar endast friska mötesdeltagare. Vid minsta förkylningssymtom är det inte tillåtet att besöka oss eller delta i fysiskt möte. Detta gäller såväl våra kunder, säljare, personal och övriga samarbetspartners.

- De som har möjlighet arbetar hemifrån under förutsättning att det fungerar med den löpande verksamheten.

- Vi tänker på att tvätta händerna och håller avstånd. Vi hostar och nyser och armvecket. Vi tar inte i hand och vi kramas inte just nu. Även om det känns stramt, får vi finna oss i att hålla oss på vårt eget integritetsutrymme.

- Vi har infört extra städrutiner för att förhindra smittspridning.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på info@brahus.se eller vår växel 0258-312 00. 

 

Må bäst!                                                                         /Senast uppdaterad 2020-04-09

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Information med anledning av Corona