WC/Bad/Klädvård

Ett smart badrum är både billigt och bra - länge. Smartie är en mycket prisvärd badrumsserie från Ballingslöv, lite enklare i sin konstruktion och väldigt enkel att tycka om. Hela Ballingslövs sortiment finns som tillval.

Oavsett om du söker funktionalitet eller tilltalande formspråk vill vi ge dig förutsättningarna att uppfylla förväntningarna på ett enkelt sätt. Erfarna hantverkare tar hand om dina önskemål och sätter din signatur på ditt nya badrum, som levereras färdigmonterat från Björbo badrums 100-åriga verksamhet i Björbo i Dalarna.

Från vår underleverantör Mora Armatur kan du också välja bland ett stort sortiment av blandare och hitta den design och/eller funktion som passar ditt tycke och smak bäst. Mora MMIX har tilltalande modern design som även är energieffektiv och användarvänlig för hela familjen. Mora Cera skapar en lyxig känsla i ditt badrum, samtidigt som du sparar på både miljön och energikostnader.

Handdukstorkarna levereras från Virab som har en genomgående hög kvalitet i sina produkter. Ifö Sanitär är Nordens ledande producent och marknadsförare av VVS-produkter med badrum i fokus. Vad passar bäst i ditt badrum, en golvställd eller vägghängd WC-stol?

Drömmer du om ett lyxigt badrum? Hörnbadkar från Victory spa med eller utan "bubbel", kanske en mysig och härlig dusch i vacker design från Macro Design? Eller kanske vill du ha en bastu i ditt badrum. Vi kan då erbjuda bastuaggregat från Tylö. Vi har ett brett sortiment av produkter till våra WC/Bad och du kommer garanterat att hitta något som passar dig.

I klädvårdsutrymmet har vi som standard tvättbänk från Nimo. För information kring våra tvättmaskiner och torktumlare se under rubriken Vitvaror.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår