Fönster & Dörrar

Fönster

3-glasfönster med utvändig aluminiumbeklädnad. Aluminiumfönster från Elitfönster är näst intill underhållsfria och ger fönstrets rötskyddade och målade trädelar ett ytterligare skydd mot väder och vind.

Elitfönster har Energiglas och Isolerglas i olika kombinationer med mycket låga U-värden. Som tillval finns olika färger, smutsavvisande glas och persienner. Spröjs ingår enligt husmodell.

Ytterdörrar

En modern dörr är betydligt mer än en köldbarriär. Den utgör gränssnittet mellan ditt privatliv och det stressiga arbetslivet utanför och är den första varma famnen som välkomnar dig och dina vänner. Gediget hantverk, modern teknik och aktivt miljöarbete har varit ledstjärnan som följt LeksandsDörren genom alla år. Dörren och entrémiljön berättar mycket om vem som bor i huset, men de berättar också mycket om husets säkerhet. Det estetiska har en given och självklar plats för trivseln. Vi månar även om att ditt hus ska stå tryggt även när du är borta från det.

Innerdörrar

Swedoor erbjuder ett heltäckande sortiment av innerdörrar. Oavsett om det gäller moderna innerdörrar, traditionella spegeldörrar, skjutdörrar, glasdörrar eller innerdörrar med olika funktionskrav - i sortimentet finns innerdörrar för de flesta behov.

Kungsäter Quality doors since 1908
Ryktet spred sig om mjölnaren Gustaf Johansson, som medan stenarna malde satte händerna i arbete med allehanda träprodukter. Kvarnen har med tiden byggts ut till en modern fabrik, men den unika kvaliteten på Kungsätersdörrarna sitter inte i maskinerna, den sitter i mer än hundra års erfarenhet och i känslan för hantverket. Den sitter i händerna, ögonen och i hjärtat.

Garageportar

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar. Här hittar du landets bredaste sortiment av garageportar, ytterdörrar och portöppnare.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår