Bygg ditt Bra Hus
laddat med Dalakraft!

I samarbete med Dalakraft erbjuder vi på Bra Hus våra nya huskunder kostnadsfri elförbrukning i upp till ett år.

Dalakraften!
1

Dalakraften!

Vi vågar kanske inte påstå att dalfolket besitter en unik kraft, men lite så är det ändå och det är så vi vill vara. Kraftfulla och i ständig förändring. Dalfolket har alltid varit hjälpsamma och att stå tillsammans är den stora styrkan. Vi kan inte skapa all vår kraft på egen hand men tillsammans med våra kunder blir vi oslagbara.

Så går det till
2

Så går det till

Du som kund fyller i en fullmakt som ger Dalakraft möjligheten att agera på dina vägnar. Dalakraft tar kontakt med ditt nätbolag och ser till att du har ett bra elavtal redan på din byggström. Efter det återkopplar de till dig så du känner dig trygg och informerad.

När du äntligen kan sätta nyckeln i dörren och flytta in övergår ditt abonnemang till Bra Hus kampanjen. Du har då din förbrukning på Dalakrafts mest populära elavtal, Dala Elfond, fakturan rabatteras månad för månad fram till att du uppnått 10.000 kronor* i rabatt inklusive moms.

*I rabatten ingår inte nät- eller andra kostnader som i vissa fall faktureras av Dalakraft.

Läs mer och teckna fullmakt

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Information med anledning av Corona