WC/Bad

Drömmer du om ett lyxigt badrum? Hörnbadkar från Victory spa med eller utan "bubbel", kanske en mysig och härlig dusch i vacker design? Vi har ett brett sortiment av produkter till våra WC/Bad och du kommer garanterat att hitta något som passar dig och hur du vill ha det.

Ett smart badrum är både billigt och bra - länge. Smartie är en mycket prisvärd badrumsserie, lite enklare i sin konstruktion och väldigt enkel att tycka om. Hela Ballingslövs sortiment finns som tillval.

Oavsett om du söker funktionalitet eller tilltalande formspråk vill vi ge dig förutsättningarna att uppfylla förväntningarna på ett enkelt sätt. Erfarna hantverkare tar hand om dina önskemål och sätter sin signatur på ditt nya badrum som leverans från Björbo badrums 100-årigaverksamhet i Björbo i Dalarna.

Mora MMIX har tilltalande modern design som även är energieffektiv och användarvänlig för hela familjen. Mora Cera skapar en lyxig känsla i ditt badrum, samtidigt som du sparar på både miljön och energikostnader. 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår